За нас

Medicamarket.bg е дрогерия, която се стреми не само да предлага висококачествени медицински продукти и козметика на конкурентни цени, но и да помага на своите клиенти да получават полезна здравна информация.


Обединението на сходни продукти в отделни категории, намиращи се в продуктовия каталог, цели да улесни потребителите да открият желаната от тях стока по възможно най-бързия и удобен начин.


Medicamarket.bg предлага и опции за поръчване на продукти, неприсъстващи в каталога. Свържете се с нашите консултанти и те ще Ви дадат повече информация за възможностите за индивидуална поръчка.


Всеки наш клиент може да се възползва от Безплатната oнлайн консултация, която medicamarket.bg осигурява. Нужно е само да се попълни формата за запитване. Ние ще се свържем с Вас и ще се постараем да отговорим на всеки един въпрос. 


В Medica Magazine може да бъде намерена полезна информация, засягаща различни здравни казуси. Целта на блога е да помогне на читателите си да получат достъпни съвети за това, как биха могли да поддържат добро здраве и тонус.