BIOZIN 30 табл.

Бърза поръчка без регистрация - 0886 361 360

БИОЗИН E ЕСТЕСТВЕН ИЗТОЧНИК НА ИМУНИТЕТ

Състав: Лактоферин, Коластра, Арабиногалактан, Инозитол, Ехинацея, Цинк /цинков глюконат/

Една опаковка БИОЗИН съдържа 2 блистера по 15 таблетки всеки.

I. Какво представлява имунната система

Имунната система е многокомпонентна и за да действа ефективно, изисква всички нейни елементи да са налице и да работят в пълно взаимодействие. Липсата или нарушената функция, на който и да е от елементите, води до имунен дефицит и до определено болестно състояние.

II. Какво е BIOZIN

BIOZIN съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:
Лактоферин е член на фамилията трансферини - основни серумни транспортни протеини. Основен източник на Лактоферин е коластрата /кърмата, която се отделя в първите дни след раждането/.

Главните функции на Лактоферина са следните:

 • Антибактериално действие - разрушава клетъчните стени  на микроби и гъбички.
 • Антивирусно действие - доказана е антивирусната активност на лактоферина при инфекции причинени от хепатитни вируси.
 • Подобрено усвояване на желязото - лактоферинът свързва желязото и го пренася до всички клетки, нуждаещи се от него.
 • Пробиотично действие - подтиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите.
 • Антиоксидантно действие - подобрената бионаличност на желязото води до зававяне на остаряването на клетките.

Коластрата (colostrum) е течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници в първите 3 до 4 дни след раждането, преди появата на обичайната кърма. Tя съдържа три основни групи съставки, осигуряващи висока концентрация на жизнено важни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори: хранителни и биоактивни съставки, вещества поддържащи физиологичната функция на имунната система /широкоспектърните антитела, цитокини, лактоферин, полипептид пролин, олигозахариди, лакталбумини, Normal CG globulin/, растежните фактори – те стимулират нормалния растеж, подпомагат регенерацията.

Арабиногалактанът е биополимер, състоящ се от галтоза и арабиноза монозахариди. Одобрен е от FDA /Агенция за контрол върху храните и лекарствата в САЩ/ като отличен източник на естествени фибри. Интересът към функционалните прeбиотици, какъвто е  арабиногалактанът, е изключително засилен в последните години, като  обект на изследване са имуномодулиращите функции на прeбиотиците върху лимфоидните тъкани асоциирани с храносмилателния тракт. 

Инозитол – участва в състава на клетъчните мембрани във вид на фосфоинозитиди, заемайки 2 -8 % от вътрешнаия слой на мембраната. Това е като едно негово вътрешно дело, от където той в случай на необходимост постъпва вътре в клетката. По този начин той заема основно място в редица жизнено важни функции в клетките на човешкото тяло.

Ехинацея – най-употребяваният фитоимуномодулатор в световен мащаб. Установено е, че действието й се дължи на съдържащия се в нея ехинацин и ехинакозид.
Многогодишните проучвания са доказали нейната ефективност:

 • Намалява тежестта и продължителността на заболяването
 • Препоръчва се за стимулиране защитните сили на организма при инфекции, грип и други инфекциозни заболявания
 • Мощен природен антибиотик.

Цинк – Този ценен микроелемент е химио-имуномодулатор. Влияе активно на имунитета, като участва в синтезирането на имуноглобулините.

III. Предназначение на BIOZIN
Подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система. 

IV. Как трябва да се приема BIOZIN
При възрастни и деца над 12 години се приемат по 2 /две/ таблетки дневно 30 минути преди хранене. За деца над 6 годишна възраст – по 1 /една/ таблетка дневно 30 минути преди хранене.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза.
Няма ограничения за продължителността на приема.

V. Кой не трябва да приема BIOZIN
При свръхчувствителност към някоя от съставките, преустановете приема на препарата и се консултирайте с Вашия лекар! По време на бременност и кърмене се консултирайте с Вашия лекар относно приема на Биозин. Не се препоръчва приема на Биозин при автоимунни заболявания.

VI. Съхранение на BIOZIN
Да се съхранява на сухо и проветриво място.
Да не се излага на пряка слънчева светлина.
Да се пази от деца.
Да не се използва след изтичане на годността му или ако целостта на опаковката е нарушена.

Опаковка: 30 таблети

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ако имате въпроси относно продукта, не се колебайте да ни пишете на office@medicamarket.bg или да ни позвъните на 0886361360.

Medicamarket.bg извършва доставки само на територията на страната посредством куриерска фирма или чрез свои куриери. Цената за доставка се заплаща отделно от цената на поръчаните продукти и варира:

 • За София: Безплатна доставка (с куриер на MedicaMarket.bg).
 • За страната: Доставката в страната се изчислява по тарифния план на избраната от клиента куриерска фирма (до1 кг). Всеки следващ килограм се таксува допълнитело с такса от 1 лев с ДДС.

Безплатна доставка за страната се извършва при:

 • поръчки над 100 лв. до 5 кг. Всеки следващ килограм се таксува допълнитело с такса от 1 лев с ДДС.
 • продукти с етикет "Безплатна доставка", независимо от тяхната цена. 
 • поръчки под 100 лв, в които присъства поне един от продуктите с етикет "Безплатна доставка".

Всички цени за доставка са валидни само при положение, че тя ще бъде извършена от куриерска фирма, според преценката на MedicaMaket.bg. При желание на потребителя, той сам може да избере куриерската фирма, с която да му бъде доставена стоката. В тези случаи, той заплаща цената за доставката, определена от избраната куриерска фирма, до избрания от него адрес за получаване.

Доставката на Вашата поръчка на указан от Вас адрес се извършва всеки делничен ден от 9 до 18 часа. Доставки не се извършват през събота и неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

Разходите по застраховката на поръчаните артикули са за сметка на MedicaMarket.bg.

MedicaMarket.bg запазва правото си да променя цените на доставките, като всяка промяна своевременно ще бъде отбелязвана в раздел „Доставка“.

Срокът за доставка на поръчаните продукти, на заявения от Вас адрес за доставка е от 24 часа до 4 работни дни, в зависимост от населеното място, в което желаете да бъде доставена поръчката. При някои обстоятелства изпълнението на поръчката би могло да се забави. В тези случаи MedicaMarket.bg поема отговорността да се свърже с Вас лично и да Ви уведоми за това. Вие запазвате правото си да се откажете от поръчаната стока, в случай, че сроковете за получаване не Ви удовлетворяват.

Всички цени на продукти, зададени в сайта MedicaMarket.bg, са с включено ДДС.  

 

Отстъпки: 

Талоните за отстъпка важат само при правилно въведен код като коментар при поръчката. За да се зачетат като валидни, те трябва да бъдат предадени от клиента на куриера при получване на стоката. Талоните са еднократни и не се съчетават с никакви други кодове за отстъпка.

Всички други специални отстъпки чрез промокод се зачитат за валидни при правилно въведен код като коментар при поръчката, според условията на конкретната оферта.Те не могат да се съчетават с други актуални промоционални предложения.

 
 

BIOZIN 30 табл.

 • Модел: HDIS0174
 • Бонус точки: 26
 • Наличност: В наличност
БИОЗИН е естествен източник на имунитет, благодарение на комбинацията от Лактоферин, Коластра, Арабиногалактан, Инозитол, Ехинацея и Цинк.
 • 0.00лв.
 • без ДДС: 0.00лв.
 • Цена в Бонус точки: 26

Етикети: Имуностимолатор, Биозин

Loading...