190 килограма капачки за "Капачки за бъдеще"

Публикувано от medicamarket 15/04/2019 0 Коментар(и) Кампании,

190 килограма капачки за "Капачки за бъдеще"

 

 

190! Толкова килограма капачки събрахме с общи усилия само за 6 месеца! В събота те бяха предадени в подкрепа на инициативата "Капачки за бъдеще" в рамките на голямото събиране на капчки пред Националния стадион "Васил Левски".

 

 

За един ден бяха събрани над 52 тона пластмасови капачки, а с парите, получени от тяхното рециклиране, както и с помощта на допълнителните парични дарения, ще бъдат закупени поне още 4 кувиоза за нуждаещите се болници в България.

 

 

Само за 2 години "Капачки за бъдеще" успя да дари кувиози в болниците в Червен бряг, Чирпан, Нова Загора, Троян, Ботевград и Кнежа, като целта на организаторите е до края на тази година да бъдат заменени всички стари и амортизирани кувьози в общинските болници в страната.

 

 

Онлайн дрогерия medicamarket.bg се включи в каузата за пръв път като пункт. Благодарим Ви за подкрепата и се вълнуваме, че заедно станахме част от тази благородна инициатива. Следващото голямо събиране ще е през септември. Не спирайте да трупате капачки! Бебенцата имат нужда от подкрепата на всички нас! Защото заедно можем повече!

 

 

 

 

Напиши коментар

Месечни промоции

Изгодни цени

100% Качество

Бърза доставка

Сигурно плащане