ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИНЦИАТИВАТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ" С MEDICAMARKET.BG!

Публикувано от medicamarket 18/10/2018 5 Коментар(и) Кампании,

Онлайн дрогерия medicamarket.bg е част от благотворителната инициатива "Капачки за бъдеще". Нека заедно направим България едно по-добро място!

 

 

Какво представлява инициативата "Капачки за бъдеще"?

Поредна година "Капачки за бъдеще" организира събирането на използвани пластмасови капачки с цел те да бъдат рециклирани, а със събраните пари да бъдат закупени кувиози или друга животоспасяваща медицинска техника за малките и нуждаещи се общински болници. Ако се включите в инициативата, без особени усилия, Вие не само ще бъдете част от една благородна кауза, но и ще помогнете за намаляването на количеството нерециклиран боклук в България! Повече информация за кампанията можете да намерите тук.

 

Не знаете какво да правите със събраните капачки? 

Два пъти годишно екипът на "Капачки за бъдеще" организира пункт за предаване на капачки. Можете да следите кога се провежда събирането както на фейсбук страницата на инициативата, така и на фен страницата на medicamarket.bg!

 

Искате да се включите в благотворителната инциатива "Капачки за бъдеще", 

НО НЯМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТИГНЕТЕ ДО ПУНКТА В УРЕЧЕНИЯ ДЕН?

Ние ще се погрижим за подробностите! Нужно е само да оставите координати за обратна връзка на имейл office@medicamarket.bg или чрез лично съобщение във фейсбук страницата ни! Мedicamarket.bg периодично ще  осигурява куриер за София, на който ще можете да предадете събраните до момента капачки без да излизате от вкъщи! Услугата е напълно безплатна и максимално съобразена с Вашето удобство!

Ние поемаме отговорността да предадем всички събрани капачки в определения за това ден! Нека помогнем заедно на недоносените бебета на България!

 

*Участието в акцията не е обвързано с покупка. 

 

5 Коментар(и)

Антоанета Дончева:
21/10/2018, 01:52:02 PM
Изпрати

Включвам се и ще събирам, но съм от София. Пишете кога са дати за събиране!

medicamarket.bg:
26/10/2018, 10:30:56 AM, medicamarket.bg
Изпрати

Здравейте, г-жо Дончева. Молим да оставите координати за обратна връзка на ймейл адрес office@medicamarket.bg, за да можем да се свържем с Вас и уточним детайлите допълнително. Събирането от наш куриер ще се случва веднъж месечно.

Надя Дамянова:
26/12/2018, 11:10:59 AM
Изпрати

Здравейте, учител съм и с децата от моя клас от началото на месец октомври до сега сме събрали над 10 големи туби с капачки. Колеги, майки, бащи, баби и дядовци са ангажирани с тази инициатива. Ще се радваме да ви ги предадем и да освободим място за следващите туби. 44.СУ „Неофит Бозвели”, гр. София.

Medica Market:
27/12/2018, 09:54:28 PM

Здравейте, г-жо Дамянова, Наш куриер събира капачките всяка първа седмица от месеца. Напишете ни в мейл Вашия телефонен номер, за да може той да се свърже с Вас и да се разберете кога ще е най-удобно да мине.

Радослава Георгиева:
26/12/2018, 09:27:57 PM
Изпрати

Здравейте, имате ли дати на които ще събирате капачки с куриер от адреси?

Medica Market:
27/12/2018, 09:44:35 PM

Здравейте, г-жо Георгиева, Наш куриер събира капачките всяка първа седмица от месеца. Напишете ни в мейл Вашия телефонен номер, за да може той да се свърже с Вас и да се разберете кога ще е най-удобно да мине.

medicamarket.bg:
27/12/2018, 08:05:38 PM, medicamarket.bg
Изпрати

Наш куриер събира капачките всяка първа седмица от месеца. Напишете ни в мейл Вашия телефонен номер, за да може той да се свърже с Вас и да се разберете кога ще е най-удобно да мине.

Напиши коментар

Loading...