Как да изградим силен имунитет? (ОТГОВАРЯМЕ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ)

Публикувано от medicamarket 11/12/2018 0 Коментар(и) Рубрики,

В тази рубрика имате възможност да получите отговори на здравните въпроси, които Ви вълнуват!

 

Задайте своя въпрос на стената на фен страницата на medicamarket.bg, като лично съобщение във фейсбук или на имейл адрес office@medicamarket.bg. Ние ще публикуваме Вашия въпрос, заедно с отговора от здравен специалист както в нашата фейсбук страница, така и в блога на онлайн дрогерия medicamarket.bg.

 

Вашето здраве е важно за нас! Доверете ни се!

 

 

ВЪПРОСЪТ ЗА ДНЕС е:

 Как да изградим силен имунитет?

 

MEDICAMARKET.BG ОТГОВАРЯ:

Имунитетът най-общо казано е отговорът на организма срещу патогените на заобикалящата ни околна среда. Имунната система предпазва тялото от болести.

В основата на изграждането на силен имунитет е правилното хранене, което набавя всички необходими нутриенти. Добре е в дневната ни диета да включваме повече плодове и зеленчуци, които ще ни заредят с необходимите витамини и антиоксиданти.

Имунната система може да бъде допълнително подсилена чрез имуностимулиращи билкови екстракти под формата на хранителни добавки. Преди да приемете каквито и да е хранителни добавки обаче, трябва да обърнете внимание на техния произход. От изключително значение е те да бъдат висококачествени продукти с доказан произход.

Етикети: Имунна система

Напиши коментар

Loading...