За какво помагат: ГЪБИ РЕЙШИ

Публикувано от medicamarket 30/01/2021 0 Коментар(и) Рубрики,

 

 

Гъбите рейши са с богато съдържание на биоактивни полизахариди, тритерпеноиди, феноли, гликопротеини, стероли, витамини, минерали, аминокиселини и микроелементи и са познати в китайската и японската народна медицина вече над 2000 години като една от най-добрите тонизиращи гъби в природата за подобряване на имунната функция и общата жизненост.

 

Рейшите имат благоприятно въздействие върху целия организъм. Притежават изявени имуномодулаторни, противовъзпалителни и антитуморни свойства. Осезаемо укрепват имунната система и повишават естествените оздравителни механизми на тялото, като ефективно го защитават от някои вируси и бактерии.

 

Тези лечебни гъби притежават мощно антиоксидантно действие и успешно предпазват организма от вредното въздействие на свободните радикали. Могат да помогнат на клетките да се делят правилно, отстраняват настъпили увреждания в тях и стимулират синтеза на нови клетки. Благодарение на детоксикиращото си действие, защитават черния дроб от токсини и петатитанти и го пречистват.

 

Гъбите рейши имат способността да понижават кръвното налягане, холестерола и кръвната захар, подобряват кръвообращението и благоприятстват сърдечно-съдовата и дихателната система. Те са и популярен адаптоген. Действат релаксиращо и болкоуспокояващо и помагат срещу безсъние, мигрена и алергии.

 

Кои са основните ползи от гъбите рейши за организма:

  • Притежават изявени имуномодулаторни, противовъзпалителни и антитуморни свойства.
  • Повишават защитните сили на организма.
  • Наутрализират вредното въздействие на свободните радикали.
  • Защитават черния дроб от токсини и го пречистват.
  • Понижават кръвното налягане, холестерола и кръвната захар.
  • Подобряват кръвообращението.
  • Благоприятстват сърдечно-съдовата и дихателната система.
  • Действат релаксиращо и болкоуспокояващо и помагат срещу безсъние, мигрена и алергии.

Можете да разгледате предложенията на дрогерия medicamarket.bg, съдържащи гъби рейши тук!