Програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

В програмата за лоялни клиенти на онлайн дрогерия MedicaMarket.bg участват всички физически лица над 18 години, които са регистрирани в сайта https://medicamarket.bg/. Програмата за лоялни клиенти на MedicaMarket.bg  няма валидност и не е необходима допълнителна регистрация за участие в нея. 

При всяка покупка от MedicaMarket.bg регистрираният потребител трупа точки автоматично. Всеки лев му носи една точка, а всяка точка се преизчислява в стотинка. Точките са закръглят от 0.5 нагоре и под 0.5 – надолу. (Пример: продукт, който струва 21.50 лв. или 21.51 лв. ще Ви донесе 22 точки, а продукт с цена 21.49 лв. ще Ви донесе 21 точки.) Изключение не правят и продуктите в промоция.  С натрупаните точки могат да бъдат заплащани продукти, предлани в онлайн дрогерия medicamarket.bg.


MedicaMarket.bg си запазва правото да променя условията за участие в програмата за лоялни клиенти по всяко време без предизвестие, но е задължена да уведоми за това всички регистрирани потребители. 

Програмата за лоялни клиенти не е кредитна или дебитна услуга, точките могат да се използват само за закупуване на продукти от MedicaMarket.bg и не могат да се осребряват.

Medicamarket.bg Ви съветва да не предоставяте паролата си за достъп до сайта на никого, за да избегнете злоупотреби.


Изберете пододящите за Вас продукти още сега!