Програма ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ

В програмата за лоялни клиенти на онлайн дрогерия MedicaMarket.bg участват всички физически лица над 18 години, които са регистрирани в сайта https://medicamarket.bg/. Програмата за лоялни клиенти на MedicaMarket.bg  няма валидност и не е необходима допълнителна регистрация за участие в нея. 

При всяка покупка от MedicaMarket.bg регистрираният потребител трупа точки автоматично. Всеки лев му носи една точка, а всяка точка се преизчислява в стотинка. Точките са закръглят от 0.5 нагоре и под 0.5 – надолу. (Пример: продукт, който струва 21.50 лв. или 21.51 лв. ще Ви донесе 22 точки, а продукт с цена 21.49 лв. ще Ви донесе 21 точки.) Изключение не правят и продуктите в промоция.  С натрупаните точки могат да бъдат заплащани продукти, предлани в онлайн дрогерия medicamarket.bg.


MedicaMarket.bg си запазва правото да променя условията за участие в програмата за лоялни клиенти по всяко време без предизвестие, но е задължена да уведоми за това всички регистрирани потребители. 

Програмата за лоялни клиенти не е кредитна или дебитна услуга, точките могат да се използват само за закупуване на продукти от MedicaMarket.bg и не могат да се осребряват.

Medicamarket.bg Ви съветва да не предоставяте паролата си за достъп до сайта на никого, за да избегнете злоупотреби.


Изберете пододящите за Вас продукти още сега!


Месечни промоции

Изгодни цени

100% Качество

Бърза доставка

Сигурно плащане